Rölli-peikko.

Rölli ja metsänhenki

Rölli ja metsänhenki  
Julkaisija: Elävät kirjat
Kieli: Suomi
Ikäsuositus: 5+
Tuotteen/valmistajan kotisivut.

Monipuolinen seikkailupeli perustuu kaikkien aikojen menestyksekkäimpään suomalaiseen lastenelokuvaan"Rölli ja Metsänhenki"-elokuvaan. Peli alkaa Rölli-peikkojen saapuessa uuteen maahan. He löytävät kylän joka näyttää asumattomalta. Kylän alkuperäiset asukkaat, menninkäiset, ovat pelästyneet ja paenneet Röllien tieltä. Menninkäiset haluaisivat ystävystyä Röllien kanssa, mutta juonitteleva Lakeija kääntää peikot heitä vastaan. Nyt menninkäisten on asuttava rannalla, jossa ei kasva heidän tarvitsemiaan kasveja ja vihanneksia. Rölli ja kaunis Milli-menninkäinen ystävystyvät. Helläsydäminen Rölli ymmärtää, että peikkojen ja menninkäisten pitäisi oppia elämään yhdessä. Peikkojen johtajan luopuessa vallastaan, Rölli näkee mahdollisuutensa tulleen. Jos hänestä tulisi uusi johtaja, hän antaisi menninkäisten muuttaa takaisin kylään. Rölli hyväksyy haasteen ryhtyä uudeksi johtajaksi, mutta sen tekee myös Lakeija. Uudeksi johtajaksi valitaan se, joka ensimmäisenä ratkaisee maagisen arvoituksen. Ratkaisu arvoitukseen löytyy käymällä läpi pelin eri osioita.

Pelaajan tehtävänä on auttaa Rölliä selviytymään mahdollisimman monesta haasteesta. Röllin ystävien avulla voit selviytyä monesta ongelmasta, mutta sinun on oltava ovela ja varuillasi Lakeijan kanssa, sillä hänellä on monia rumia temppuja takataskussaan.

Äänet: Allu Tuppurainen, Maria Järvenhelmi, Kari Hietalahti, Peter Franzén ja Jussi Lampi. Pelissä mukana kaikki elokuvan suositut hahmot. Ikäsuositus 5-10-vuotiaille. Sisältää 12 peliosiota.

Laitevaatimukset:
PC: Pentium 333 MHz, 64 Mt RAM-muistia, Windows 95 versio 2/98/2000/ME/XP, 8xCD-ROM, 50 Mt vapaata kiintolevytilaa. MAC: G3, 64 Mt RAM-muistia, MacOS 8.1 tai uudempi, 8xCD-ROM, 50 Mt vapaata kiintolevytilaa

Create a Free Website